Spirit of Phoenix la Bucuresti PDF Imprimare Email

SPIRIT OF PHOENIX LA BUCURESTI

Hipnoza si dezvoltarea personala si profesionala

Psihoterapie, coaching, HR, management, comunicare, medicina, educatie, marketing si comunicare

Esti interesat sa?!...

•  fii cel mai bun din domeniul tau,

•  exersezi stari de focalizare pentru a genera solutii si a gestiona situatii dificile,

•  te optimizezi pe tine si pe altii chiar si in situatii de criza,

•  intelegi si utilizezi mesajele constiente si inconstiente ca sa comunici mai eficient si mai armonios cu: clientii, angajatii, colegii, familia si cu tine insuti,

•  inveti sa activezi capacitati latente ?!..

acest curs este pentru tine:

Vino la The Spirit of Phoenix, unde John Thompson, expert de talie mondiala in hipnoza ericksoniana, comunicare si NLP, iti propune sa utilizezi stari de constiinta modificate ca sa transformi perspectivele, atingi scopurile importante, descoperi noi nivele de constiinta.  Transa este inteleasa ca o stare de invatare generativa, in care se pot reorganiza starile de identitate, cu rezultate in psihoterapie, relatii, mediul profesional si pentru dezvoltarea personala.

Cursul este preponderent experiential si include demonstratii hipnotice si exercitii practice. Experienta anterioara nu este necesara.

Cursul este recunoscut de BRITISH INSTITUTE OF HYPNOSIS.

Poti participa la unul sau doua din cele trei module ale cursului, iar daca mai intai vrei sa stii mai multe despre hipnoza, vino la „Introducere in hipnoza”, joi, 6 mai 2010, orele 19.00 -21.00.

Cei care au participat la toate cele trei module ale seriilor trecute pot participa gratuit la oricare din modulele seriilor urmatoare. 

Descopera puterea hipnozei aplicata de profesionisti!

Urmatorul curs Spirit of Phoenix la Bucuresti este al treilea de acest fel in Romania. Patternurile lui Milton Erickson sunt prezentate intr-un mod pragmatic dand participantilor ocazia unei experiente multiple unde invatarea apare la cel mai profund nivel. In mod curent, nevoia pentru echilibru si creativitate se dovedeste esentiala la nivelele unei organizatii pentru o crestere sustinuta. Hipnoza si protocoalele asociate ei sunt policontextuale, adica ele pot fi aplicate in orice domeniu de viata. Acum, hipnoza este cel mai cerut training pentru corporatii, dand personalului cheie noi moduri de a se dezvolta si comunica.

Primul curs a fost urmat de 44 de persoane care au participat la toate cele trei module in Sinaia (modulul 1 si 2) si Olimp (modulul 3). Nivelul aptitudinilor a fost foarte ridicat datorita conexiunii grupului pe parcursul mai multor luni. Unii participanti au urmat extra sesiuni complementare de construirea aptitudinilor in timpul serii, dandu-le ocazia sa fie consiliati si sa experimenteze.

Al doilea curs a fost tinut in Bucuresti si a botezat noul sediu NLP Explorer. Participantilor din seria trecuta li s-a oferit oportunitatea de a participa la modulele cursului din nou pentru a-si imbunatati aptitudinile.

Cursul e un mix de aplicatii contemporane ale patternurilor lui Erickson, demonstratii clasice si experiente. Continutul cursului e bogat in tehnici si patternuri care au evoluat din munca Dr Erickson. Toti participantii se pot alatura grupului web Spirit of Phoenix unde se deruleaza discutii, exista articole, multi media, bloguri, sesiuni de intrebari si raspunsuri, chiar si facilitatea unui chat live si posibilitatea crearii propriei tale pagini personale.


DESPRE TRAINER:

 

 

John Thompson

John este un om care iubeste entuziasmul si crede in utilizarea creativa a procedurilor pentru a obtine rezultate. Dupa o experienta semnificativa in SUA, a decis sa transfere energia si vitalitatea pe care le-a experimentat-o acolo in mediul professional si al dezvoltarii personale din Marea Britanie – si acum, din Romania – cu succese dovedite in a ajuta oamenii sa inceapa sa-si atinga potentialul in toate aspectele vietii.

John ofera seminarii de hipnoza ericksoniana, NLP si training corporativ pe intregul glob – la Leeds, Londra, Los Angeles, Norvegia, New York, Guernsey, Las Vegas si Miami. A predat cu succes programe acreditate de NLP pentru numeroase companii şi organizaţii precum: Rolls Royce, British Steel şi Liga Naţională de Hockey din SUA. Compania sa, Metropolis, este una din cele mai de succes firme de NLP si training de afaceri din nordul Angliei. De asemenea, colaboreaza ca trainer cu Camera de Comert si Institutul Directorilor din Marea Britanie.

Considerat un coleg apropiat al lui John Grinder (co-creatorul Programarii Neuro-Lingvistice – NLP), Michael Carroll si Carmen Bostic St Clair (co-dezvoltator al Noului Cod NLP), John lucreaza cu pasiune alaturi de ITANLP pentru a promova innternational cele mai inalte standarde de lucru in NLP. Atât la nivel individual cât şi organizaţional, John Thompson propune o abordare pragmatică, naturalmente experienţială, provocativă şi plină de umor, menită să asigure o experienţă unică de învăţare optimizată. ilustrează în mod exemplar abilităţile practice utilizate de comunicatorii excepţionali.

TEMATICA CURSULUI:

Modulul 1. Fundamentele hipnozei ericksoniene 28-30 mai 2010

In primul workshop, vei face cunostinta atat teoretic cat si practic cu fundamentele si protocoalele de baza ale Hipnozei Ericksoniene, care sunt si elementele constitutive ale comunicarii. Continuturile vor acoperite in mod specific si implicit utilizand tehnici care vor fi analizate si explicate la nivelele mai avansate ale cursului. Modulul va fi bogat atat in detalii si teorie, cat si in invatare experientiala.

Acest prim workshop putand fi o introducere intensiva pentru incepatori si o ocazie de imbogatire si consolidare a abilitatilor pentru cei care deja practica NLP, hipnoza sau alte mijloace de dezvoltare.

Obiectivul urmarit la acest nivel este ca participantii sa cunoasca si sa inteleaga protocoalele si sa faca inductii si interventii utilizand stari modificate de constiinta.

Modulul 2. Inductii si tipare avansate 23-25 iulie 2010

In al doilea workshop, examinam mai in profunzime abilitatile si protocoalele de baza ale hipnozei ericksoniene, iar exercitiile si repetitiile trec la un nivel superior si integreaza elementele specifice de hipnoza insusite in primul workshop. Sunt introduse tipare avansate pentru practica de vindecare si tratarea durerii. De la acest nivel, incepi sa aplici noile abilitati in scenarii de tip client / practician. Sunt introduse si aplicate practic in interviul hipnotic conceptele de colaborare intre hipnotizador si client, de tasking, un aspect major al operei lui Erickson si cel de utilizare – a orice apare in timpul interactiunii, inclusiv a “bruiajelor”.

Modulul 3. Aplicatii la nivel personal si profesional 17-19 septembrie 2010

Acest al treilea modul al cursului integreaza toate subiectele abordate in cele anterioare si le combina in aplicatii practice. Exemplele si nivelul calitativ al lucrului trateaza aplicatii folosite in hipnoterapie, coaching si mediul de afaceri, adaptate lumii reale si provocarilor perioadei curente. Acestea includ si prezentari hipnotice pentru grupurile mici, de exemplu in sedintele de training sau de informare. Poti beneficia de trecerea in revista a tuturor subiectelor si poti explora relevanta acestora din punctul de vedere al integrarii in viata personala si profesionala. Sunt abordate procesele avansate care ajuta la schimbarea profunda si impulsioneaza trecerea la un spatiu mental mai productiv intr-un mod elegant si usor.

Obiectivul intregului curs este de a oferi participantilor un nivel robust de competenta pe care sa o puna la dispozitia clientilor in mod eficient, competitiv si etic. Organizam testarea si evaluarea tuturor celor invatate, inclusiv a aspectelor etice ale practicii hipnozei ericksoniene.

Pe tot parcursul cursului, vor fi date exemple din viata reala si vom oferi sprijin si coaching, urmat de acces la resurse si posibilitatea de a pune intrebari si a obtine raspunsuri pe blog la pagina cu circuit inchis http://spiritofphoenix.ning.com/

Programa cursului:

Amnezia

Diferentierea intre cele

doua minti

Nivele logice

Analgezia

Povesti si structuri

ericksoniene

Aplicatii pentru mediul

de afaceri

Distorsionarea timpului

Experiente primare si

secundare

Procesul ericksonian

Aplicatii specifice

Protocoalele

“Dincolo de Cuvinte"

Aplicatiile transei

Forme ale cognitiei

Asociat/Disociat

Forme naturale de

transa

Protocoalele hipnozei

ericksoniene

Autohipnoza

Catalepsia

Identificarea in Transa

Profunda (ITP)

Reincadrarea

Coaching avansat

utilizand transa

Skimming off the top

Incadrarea contextelor

Structuri lingvistice

Comenzi incastrate

Incadrari

Sugestia post-hipnotica

Confuzia ca intrerupator

de tipare

Inductii si structuri

Tasking

Interviul hipnotic

Tehnici ericksoniene

moderne

Construirea metaforelor:

iconice, abstracte,

izomorfe, vii

Istoria hipnozei

Limbaj Avansat

Uptime/Downtime

Limbajul corpului

Utilizarea

Controlul durerii

Limbajul hipnotic

Utilizarea Timpului si

Spatiului, Materiei si

Energiei in inductii

Desenarea/scrierea

automata

Marcarea analoaga

Metode traditionale

Detectarea tiparelor

Modelarea

Conceptul de vindecare

Din experientele participantilor la workshopul anterior:

● “M-au impresionat simplitatea si totodata profunzimea trairilor; puterea cuvantului”;

„Confirmarea fiintei mele”;

● „Am invatat; am explorat; am spart tipare si m-am schimbat intr-un mod accelerat”;

● „Am aflat mai multe despre mine in 3 zile decat am aflat in 3 ani”;

„Am descoperit o alta dimensiune a fiintei mele”;

● „Am invatat valoarea reala a competentei”;

● „Ar merge la sufletul oricui”;

● “Extraordinar”;

● “Am castigat libertatea de a fi eu”.

Sunt ocazii care iti apar in cale, de care meriti sa profiti!

Durata cursului este trei module de cate trei zile:

Modulul 1: Fundamentele hipnozei ericksoniene: 28-30 mai 2010;

Modulul 2: Inductii si tipare avansate: 23-25 iulie 2010;

Modulul 3: Aplicatii in plan personal, business si psihoterapie: 17-19 septembrie 2010.

Locul de desfasurare:

Sediul NLP Explorer:

Str. Negustori nr. 12, etaj 2, sector 2, Bucuresti (zona Rosetti, b-dul Hristo Botev);

Program:

10:00 – 18:00, cu pauza de pranz - vineri, sambata, duminica

Investitia:

Un modul costa 320 EUR + TVA. Daca achiti integral cursul la primul modul, ai o reducere de 15%. De asemenea, daca vii insotit(a) de alte persoane care au aflat de la tine despre curs, primesti cate 20 EUR reducere pentru fiecare dintre acestea. Poti participa si la doar unul sau doua module.

Cum ma inscriu?

1. Cer, completez formularul si il trimit la adresa de mail de mai jos;

2. Achit in contul din formular sau la sediul NLP Explorer;

3. Vin la sediul NLP Explorer la ora 10:00 vineri, 28 mai 2010.

Pentru inscrieri si alte detalii:

Madalina Dinica 0745.50.50.50 Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

 

www.nlpexplorer.eu